Tomasz Konior

Award-winning Designer from Poland

Collaborate with Tomasz Konior:

Hire Now Consult Now View Profile
Tomasz Konior

Tomasz Konior

POLAND

Meet Tomasz Konior - a powerhouse of good design, creativity and innovation based in Poland. Tomasz Konior's design journey has been nothing short of spectacular, marked by a tireless pursuit of excellence. This dedication is clearly mirrored in Tomasz Konior's impressive haul of 2 A' Design Awards that we showcase here. Spanning across categories such as Architecture, Tomasz Konior's work stands as a living testament to a steadfast commitment to design excellence, serving as a beacon of inspiration for designers globally. With each project, Tomasz Konior masterfully blends form and function, crafting designs that are not only aesthetically pleasing but also functional and timeless. This approach underscores Tomasz Konior's celebration of creativity and an unyielding quest for innovation.

View Profile Consult Now Hire Now
Concert Hall in Warsaw Music School by Tomasz Konior
Concert Hall in Warsaw Music School
Concert Hall in Warsaw Music School
The heart of the Music School in Warsaw is a round-plan concert hall. The area divided in half between the audience and the stage allows to create a comfortable place for musicians and music lovers. The amphitheater arch surrounding young artists gives them an intimate workspace and sense of community with the audience. Wooden sail-shaped reflectors and a ceiling hanging in the hall give it a characteristic architectural expression. All of the acoustic aspects of the Konior Studio project were consulted with Nagata Acoustics.
Concert Hall in Warsaw
5.24K
104.83K
Press Glass Headquarters by Tomasz Konior
Press Glass Headquarters
Press Glass Headquarters
The office buildings are usually established in city centers or at important communication junctions. However, the goal was to design Press Glass headquarters on a green plateau. Triangular plan and soft lines adds dynamics and ease to the entire structure. The design has a clear principle to locate offices along the external facade, while the relax and open space zones would be placed around the inner courtyard. Thanks to this, project takes full advantage of the natural surroundings and light.
Press Glass
256
5.13K

Become a Winner

Nominate your work for design industry awards.

Nominate Now

© Copyright 2009 - 2023 A' Design Award & Competition. ® ™ | Impressum