Fu-Han Tsai

Award-winning Designer from Taiwan (China)

Collaborate with Fu-Han Tsai:

Hire Now Consult Now View Profile
Fu-Han Tsai

Fu-Han Tsai

TAIWAN (CHINA)

Meet Fu-Han Tsai - a powerhouse of good design, creativity and innovation based in Taiwan (China). Fu-Han Tsai's design journey has been nothing short of spectacular, marked by a tireless pursuit of excellence. This dedication is clearly mirrored in Fu-Han Tsai's impressive haul of 2 A' Design Awards that we showcase here. Spanning across categories such as Interior, Fu-Han Tsai's work stands as a living testament to a steadfast commitment to design excellence, serving as a beacon of inspiration for designers globally. With each project, Fu-Han Tsai masterfully blends form and function, crafting designs that are not only aesthetically pleasing but also functional and timeless. This approach underscores Fu-Han Tsai's celebration of creativity and an unyielding quest for innovation.

View Profile Consult Now Hire Now
The Touch of Elegancy Residence by Fu-Han Tsai
The Touch of Elegancy Residence
The Touch of Elegancy Residence
The building presents the one of a kind aesthetics by using different materials. At the porch, the wall made by metallic fretwork panel cut by coated laser and wavy-vein rocks, cloth dangling lights, and stone-patched floors, created the atmosphere of multi senses, as if a genuine invitation for customers. After coming in, we can see the public area constituted by living room, dining room, and study room. The display cabinet is made by sandblasting cypress veneers, complemented with an antique mirror, slates, and marble tables and chairs, the design creating the atmosphere of simplicity.
The Touch of Elegancy
210
4.21K
A Place For Relaxation Residence by Fu-Han Tsai
A Place For Relaxation Residence
A Place For Relaxation Residence
This is a residence, in 70 square footage, with mezzanine floor in which the designer creates a comfortable modern place with classical style by using neat configuration, qualified construction materials, and colors. At the main door, a big cabinet and partition made of metallic fretwork has become the medium between porch and living room, where the looming space is present through vertical structures intersected between visual and reality.
A Place For Relaxation
142
2.84K

Become a Winner

Nominate your work for design industry awards.

Nominate Now

© Copyright 2009 - 2023 A' Design Award & Competition. ® ™ | Impressum