Chu-Hsin Tsai

Award-winning Designer from Taiwan (China)

Collaborate with Chu-Hsin Tsai:

Hire Now Consult Now View Profile
Chu-Hsin Tsai

Chu-Hsin Tsai

TAIWAN (CHINA)

Meet Chu-Hsin Tsai - a powerhouse of good design, creativity and innovation based in Taiwan (China). Chu-Hsin Tsai's design journey has been nothing short of spectacular, marked by a tireless pursuit of excellence. This dedication is clearly mirrored in Chu-Hsin Tsai's impressive haul of 10 A' Design Awards that we showcase here. Spanning across categories such as Interior, Chu-Hsin Tsai's work stands as a living testament to a steadfast commitment to design excellence, serving as a beacon of inspiration for designers globally. With each project, Chu-Hsin Tsai masterfully blends form and function, crafting designs that are not only aesthetically pleasing but also functional and timeless. This approach underscores Chu-Hsin Tsai's celebration of creativity and an unyielding quest for innovation.

View Profile Consult Now Hire Now
Return To Mountains Residential House by Chu-Hsin Tsai
Return To Mountains Residential House
Return To Mountains Residential House
A couple of professional lawyers purchased an apartment for holiday next to the mountain golf course. Hope to stay away from work and dust during the holidays, main activity here is reading and just relax. Most of the space is used by the couples. It must mainly be considered for two people to use, but it is also necessary to consider taking meals and sleeping when children or friends occasionally come. The design is better for environmental protection for the leisure life in the mountains.
Return To Mountains
151
3.04K
Wave Residential House by Chu-Hsin Tsai
Wave Residential House
Wave Residential House
In Asia, people usually prefer a visually closed entrance for Fen-Sui purpose. To create a big space in a limited space, designer put a shoe cabinet as a screen and lift it making it looking light as flying to echo the form of ceiling of wave. This project is inspired by wave of sea. Due to the limitation of ceiling height of original concrete structure , designer use the form of wave to hide air conditioner and other facilities in the lower part of wood ceiling and raise the rest to create a spacious atmosphere.
Wave
184
3.68K
Dancing Universe Office by Chu-Hsin Tsai
Dancing Universe Office
Dancing Universe Office
As a pioneer of heat generating fiber technique, Apollo International has a historical positioning from the past to the future. The company owns the innovative invention and worldwide patented technology that can guide the reformation of the whole industry, bringing an unprecedented beauty and happiness in the textile industry to future humanity.
Dancing Universe
286
5.74K
Diamond Heart Office by Chu-Hsin Tsai
Diamond Heart Office
Diamond Heart Office
Diamond Heart
268
5.36K
Dr. Hsieh's Gynecology and Obstetrics clinic by Chu-Hsin Tsai
Dr. Hsieh's Gynecology and Obstetrics clinic
Dr. Hsieh's Gynecology and Obstetrics clinic
Trying to make a clinic look not like a clinic but a space in which people want to be . Woman is like white flowers, pure, elegant, flawless and beautiful. So white color is the main scheme in this project. Curve ceiling and counter indicate flowers waving in the wind and cover ugly and low beams and pillar at the same time.
Dr. Hsieh's Gynecology and Obstetrics
538
10.78K
Return to Rusticity Office by Chu-Hsin Tsai
Return to Rusticity Office
Return to Rusticity Office
This project is a lawyer office. Warm and unsophisticated. To disrupt the lawyer stereotype of sharp and cool, Wood is used majorly in this project, trying to create a whole new warm and unsophisticated atmosphere. Wood is regarded as an eternal material, ancient and modern. This nature material has a special affinity for people, create strong cultural, poetic vibe and reduce the cold atmosphere of modern office building and urban lines.
Return to Rusticity
262
5.25K
Mission in History Office by Chu-Hsin Tsai
Mission in History Office
Mission in History Office
To build a headquarter for emerging media platform named NTDTV, the designer uses powerful methods of great ingenuity to interpret the strengthening and description from the perspective of spirit. Therefore, the spirit of design emphasizes the indispensable moral consciousness of media, the positive energy, the future vision, and value of existence. The popular skills of metaphor and symbolization are used to transfer the timeless visual arts.
Mission in History
243
4.87K
Feast in Green Residential House by Chu-Hsin Tsai
Feast in Green Residential House
Feast in Green Residential House
The minor privacy and open configuration are no doubt the best logic maximizing the space. The dark grey art stones, made as TV wall, strengthen the materials features and contrast by using white seams. The bedside wall in the bedroom is used the same materials. The wide living room and romantic dining room, decorated with large windows, which enable everyone to see the scenery everywhere inside the house. The large living room; study room; dining room; bedroom; bathroom, yearned from the owner, can be used overlapped flexibly in the whole configuration that makes a perfect residence.
Feast in Green
310
6.21K
Royal minimalism Office by Chu-Hsin Tsai
Royal minimalism Office
Royal minimalism Office
As a business office with high usage and appreciable amount of visitors, the owner anticipates a spatial planning indicating the calm and trusting virtue of the brand. The office is well-designed and independent with great sense of order, as the same-sized glass partitions display alongside the corridor, indicating a clear-cut spatial separation. This design allows the emergence of independent working clusters in space, relaxing the workers from the fast tempo of business.
Royal minimalism
280
5.6K
Sheathing the Sword Residential House by Chu-Hsin Tsai
Sheathing the Sword Residential House
Sheathing the Sword Residential House
The living room, in hidden and comfortable atmosphere, is the best place for hosting a banquet for guests. The wall is constructed by seemingly randomly- spliced stones but, in fact, such arrangements beautify the wall. The warmness of the woods balances the cold of the stones. The concentric stereoscopic ceiling performs the dome momentum in the hall and has harmonic conversations with a round dining table. The designer installs a piece of glass on the edge of wooden door, the design that makes the visions pass through between the public and private area without interruption.
Sheathing the Sword
274
5.48K

Become a Winner

Nominate your work for design industry awards.

Nominate Now

© Copyright 2009 - 2023 A' Design Award & Competition. ® ™ | Impressum